Dagen før dagen

Informasjon Helge Ingastads Minneløp

I morgen braker det løs! Her er litt informasjon om det som skal skje i helga. Showstart lørdag: Nordisk kl 13.00. Slede kl 13.30. Showstart betyr at når startskuddet går skal hundene stå på i bilen eller på wire uten sele. Sleden skal være ferdig pakket og linesettet ligger klart. Trenger du sokker kan du ordne det før start.

Lisa Salin Brøndbo sitt bilde.

Løype: ca 57 km. Det kjøres opp til «trekantkrysset» (se kart), hold til høyre og kjør forbi Ryvollen, via Karmhussetra, Mevatna, Høysjøen, Breivatnet, tilbake inn på «Ryvollrunden» igjen. I trekantkrysset kan man velge mellom «Runde 2» og «Til MÅL» hold venstre mot «Runde 2» slik at man starter på turen forbi Ryvollen og Karmhussetra på nytt. Kjør hele runden via Mevatna, Høysjøen og Breivatnet, tilbake til Ryvollrunden og velg høyre i krysset «Til MÅL». Kjør så ned til Hallemsvollen. Nordisk kjører en kortere løype. Jaktstart søndag kl 09.00: De som brukte lengst tid på lørdag starter først, tiden på lørdag vil danne grunnlaget for starttiden på søndag morgen. På denne måten får vi en nogen lunde felles målgang.

Vann: Det er noe vann på Hallemsvollen, det er mulig å gå i elva hvis det blir for lite. Evt må det smeltes snø. Halm: En firkantball pr spann. Dette finnes på Hallemsvollen.       Ved: Det finnes ved til bålfyring på Hallemsvollen.

Premiering: Alle deltagere får et fat med Helge Ingstad-motiv. I tillegg er det sponset en forsekk, våtfor og varmedekken fra Steinkjer Dyreklinikk. Viser ellers til info som er lagt ut på hjemmesiden.

Velkommen på løp!