Foredrag Trøndercup 2

Hei!

Her kommer litt oppdatert informasjon angående foredraget under Trøndercup 2 på Hallemsvollen.

Søndag 22/1 arrangerer Innherred Trekkhundklubb hundeløp med påfølgende foredrag. Første startende går ut kl. 12.00. fra Hallemsvollen. Se invitasjon til løpet her. Alle som har lyst til å delta på løpet oppfordres til å stille opp og kjøre hund. Dette er gøy!

ITK har invitert Ingjerd Schøning Johansen som driver Nidaros Hundemassasje til å holde foredrag for oss. Foredraget vil starte en liten stund etter at siste løper er i mål (ca. kl.14.00). Vi krysser fingrene for fint vær og tenker å holde ute på Hallemsvollen. Foredraget vil vare en liten time og handle om massasje av hund som skadeforebygging. Målet med foredraget er at vi som hundeeiere kan få en innsikt i hvordan man på riktig vis kan tilby sin egen hund massasje, og se en effekt av at massasje kan virke skadeforebyggende på hunden. Link til Nidaros Hundemassasje finner du her.

Siden vi har leid Ingjerd inn som foredragsholder kommer vi til å ta en liten «inngangspris» for å redusere utgiftene med leie av foredragsholder.

  • Voksen 16+ 100kr
  • Barn 12-16 50kr
  • Barn 0-12 gratis
  • Familie 150kr
  • Medlemmer av ITK gratis

De vil være mulighet å melde seg inn i klubben vår på stedet, og dermed få foredraget gratis.

Ønsker aller helst påmelding innen lørdag 21/1 kl.12.00 til Innherredtk@gmail.com med navn. Betaling ved oppmøte. Etteranmeldelse på stedet er også mulig

Alle er velkommen til å komme på både hundeløp og foredrag. Ta med hunden og kom!