Medlemsregister – Registrer deg nå!

Innen 30/4 må alle som klubben skal få støtte for ,være lagt inn i det digitale medlemsregisteret. pr. i dag  er 52 medlemmer i systemet. Vi vet at det fortsatt mangler en del medlemmer og det er leit at trege medlemmer skal gå ut over felleskassa i klubben.

  • Har du konto på min idrett – sjekk at du er innmeldt i itk som dine klubber og lag.
  • Husk alle familiemedlemmer
  • Hvis det ikke er mulig med min idrett fyll ut skjemaet nedenfor.
  • Lurer du på om du er meldt inn kan du fylle inn skjemaet nedefor for sikkerhetsskyld eller ta kontakt med Kristian Julien.

Norges Idrettsforbund strammer inn kravene til digitale medlemsregister. Innen 2016 må vi ha et komplett digitalt medlemsregister i KlubbAdmin (NIF). Idrettsforbundet har i lengre tid jobbet med digitale løsninger og på Min idrett kan man registrere seg selv, å få tilgang til de nye funksjonalitetene. Min idrett og KlubbAdmin er koblet sammen slik at en registrering på Min idrett holder.

MinIdrettMin idrett samler terminlister, aktiviteter, medlemskap og lisenser på tvers av idrettsgrener. Den gir enkel påmelding og online betaling for deg selv og din familie.
Det blir enklere å finne arrangementer, kurs og møter og melde deg inn i klubb

Vi anbefaler alle medlemmer å registrere seg på Min idrett. For familiemedlemsskap må man legge inn alle personene i husstanden. Barn legges da inn med navn på foresatte.

Hvis det overhodet ikke er interessant med egen konto på Min idrett med de fordelene man da får, kan man bruke skjemaet nedenfor. Da kommer vi til å registrere inn opplysningene i KlubbAdmin. (Hvis du skulle registrere deg på et senere tidspunkt i min idrett blir opplysningene koblet mot KlubbAdmin)

logo_klubbadmin_240-b

 

 

 

Husk å få med alle i husstanden på familiemedlemsskap. Vår støtte fra forbundet er basert på medlemstall. Hunder teller ikke 🙂 I kommentarfeltet skriver du inn hvem som skal stå som foresatte på barn.

Pr. 28/4-2017 er 52 medlemmer registrert i systemet.

For spørsmål, ta kontakt med Kristian Julien tlf 922 60 122