Trøndercupen 2016

Plan B Vulusjøen, se egen artikkel ovenfor.

Vi ønsker alle sammen en god jul og ønsker å invitere til første løp i Trøndercupen 2015. Forholdene på Hallemsvollen ser foreløpig dårlig ut, men vi har trua på at snøen kommer.

Er du interessert i hund eller har lyst til å få mer info om hundekjøring bør du ta turen til Hallemsvollen. Trøndercupen er et samarbeidsprosjekt mellom Innherred Trekkhundklubb og Trondheim Trekk og Brukshundklubb. På siste løpet vil det bli kåret vinnere av Trøndercupen, basert på sammenlagtresultatet. Har du lyst til å prøve hundekjøring med egen hund er det mulig i den uoffisielle junior/rekruttklassen.

Det blir som vanlig 1-spann- og 2-spannklasse, junior/rekruttklasse og mulighet for sledesprint. Distansen er 15-20 km.

Foto: Gro Talleraas

Start kl.12.00.

Merket avkjøring fra rv 759″Leksdalsfjellet».Like nord for Leksdal Skole,ca 1.mil nordover fra Stiklestad. Kart

Påmelding senest 1.time før start. Løypelengde blir tilpasset alle aldre.

Anbefaler alle som skal delta i Trøndercupen å skaffe løpslisens fra Hundekjørerforbundet før dere kommer til Hallemsvollen. Prisen for engangslisens har økt til 200 kroner for senior. Mer om lisens og priser.

For mere info,ring Kristian Julien på 92260122. I tillegg vil du kunne få svar på ting på Trøndercupen sin gruppe på facebook.

23. januar skal vi bistå Norsk alaskan malamuteklubb med trekkhundprøve etter at selve løpet er ferdig. Vi anbefaler at de som skal ta trekkhundtesten kommer og blir med på Trøndercupløpet som trening til trekkhundtesten.

Vi har hatt flere smittetilfeller av giardia i trekkhundmiljøet i Trøndelag. Det er fortsatt litt uavklart hvilke tiltak som er hensiktsmessig, men hunder med diare/løs mage eller redusert allmenntilstand bør holdes hjemme. Vi anbefaler å sjekke hundene for giardia for å minske smittepresset, da enkelte hunder ikke trenger å ha noen symptomer på smitte av parasitten.

Terminlista vinteren 2015

  • 2. januar Trøndercup Hallemsvollen
  • 23. januar Trøndercup Hallemsvollen
  • 13. februar Trøndercup Hallemsvollen
  • 19-20. februar Helge Ingstads minneløp skistadion Marka
  • I tillegg kommer løpene til TTBK, oppdatering kommer.