Klubbmesterskap/Trøndercupløp 4 14/2-2015

Trøndercupløp 4 og klubbmesterskap blir arrangert samtidig på lørdag.Det blir som vanlig 1-spann- og 2-spannklasse, junior/rekruttklasse. Distansen er 6-20 km. I tillegg til Trøndercupklassene blir det slede 20km med 4-6 hunder, 7-8 hunder og over 8 hunder..
Se vær og føremelding.

Premiering av klubbmestere blir på årsmøtet.

På grunn av stor snømelting og usikker værmelding vil vi komme med oppdatering på torsdag om status på spor og veg inn til Hallemsvollen.

På  Er du interessert i hund eller har lyst til å få mer info om hundekjøring bør du ta turen til Hallemsvollen. Trøndercupen er et samabeidsprosjekt mellom Innherred Trekkhundklubb og Trondheim Trekk og Brukshundklubb. På siste løpet vil det bli kåret vinnere av Trøndercupen, basert på sammenlagtresultatet. Har du lyst til å prøve hundekjøring med egen hund er det mulig i den uoffisielle junior/rekruttklassen.

Start kl.12.00. Kjørermøte 1130.

Foto: Kjersti B Wettre

Merket avkjøring fra rv 759″Leksdalsfjellet».Like nord for Leksdal Skole,ca 1.mil nordover fra Stiklestad. Kart

Påmelding senest 1.time før start. Løypelengde blir tilpasset alle aldre.

Anbefaler alle som skal delta i Trøndercupen å skaffe løpslisens fra Hundekjørerforbundet før dere kommer til Hallemsvollen. Prisen for engangslisens har økt til 200 kroner for senior. Mer om lisens og priser.

For mere info,ring Kristian Julien på 92260122. I tillegg vil du kunne få svar på ting på Trøndercupen sin gruppe på facebook.

Terminlista vinteren 2015

  • 10. januar  –  Hallemsvollen
  • 17. januar –  Hallemsvollen
  • 31. januar  –  Dragsten
  • 14. februar  –  Hallemsvollen (Klubbmesterskap)
  • 28. februar  –  Dragsten
  • 7. mars  –  Dragsten
  • 21-22. februar, Helge Ingstad, Leksdal skistadion