Femundløpet nærmer seg

banner12

Femundløpet nærmer seg og Innherred trekkhundklubb stiller med følgende medlemmer.

F600
Arnt Ola Skjerve Jådåren husky (3. plass 2012 og tildligere vinner av F400)
Sigrid Ekran TeamSigridEkran (Vinner 2010 og 2011)

F400
Eirik Leander Rotmo husky
Andreas Tømmervik TeamFastdogs/Jådåren husky
Roar Larsen Bekkenget husky

Forventningene er store. Klubben har helt klart deltagere fra de som kan komme helt i toppen til de som skal fullføre for første gang. Sosiale medier er viktige kanaler for å få med seg oppdateringer. I tillegg må nettsidene til Femundløpet og Sjekkpunktet nevnes.

For de som er interessert anbefaler vi løpsavisa til Femundløpet. Her er det flott artikkel om Arnt Ola og presentasjon av Sigrid Ekran og de andre favorittene.Arnt Ola til mål i Femundløpet 2011 (VM)

Arnt Ola til mål i Femundløpet 2011 (VM)

Klubben ønsker kjørerne lykke til!