ITK i sesongåpningen

Til helga er langdistansesesongen i gang med et helt nytt løp Mush Synnefjell

Fra klubben er det tre kjørere som stiller til start Arnt Ola Skjerve, Andreas Tømmervik og Roar Larsen. Mush Synnefjell er et helt nytt løp som virkelig har trigget langdistansefolka og det var fort fullbooket. Hundekjørerne kommer til å reise ca 170 km gjennom vinterlandskapet i fjellbygda Torpa og Synnfjell. På veien kommer de til å stoppe på to leiplasser der hundene skal ta en pause på fire timer.

Løpet vil gi en pekepinn på hvordan formen og planene for denne sesongen blir nå når det nærmer seg de store målene med Femundløpet i februar og Finnmarksløpet i mars.

På tross av varierende snøforhold melder Jadarenhusky, Arnt Ola og Andreas (Teamfastdogs), og Bekkengethusky, Roar, at de er klar for løp. Arnt Ola satser som kjent for fullt i årets sesong og for Andreas Tømmervik og Roar Larsen er Mush Synnefjell en viktig kvalifisering til Femundløpet hvor de skal prøve seg for første gang.

Litt usikker på resultatservice på nyløpet, men en god ide vil være å gå inn på http://www.sjekkpunktet.no som kommer til å dekke løpet.

Lisa Brøndbo stiller fra klubben i Hamar hundekjørerfestival som er en del av E-cup og W-cup i melomdistanse og sprint.

I tillegg skulle det være Trøndercupstart på Hallemsvollen, men dette løpet ble dessverre avlyst.