Vindelälvsdraget 2013 14-17/3

Klubben ønsker å stille med lag på årets Vindelälvsdrag 14-17/3. Vindelälvsdraget er en fantastisk hundefestival med masse fart og moro. Vi mangler fortsatt noen kjørere for å få fullt lag. Klubben stilte med eget lag for første gang i fjor. Før dette har det vært samlag med TTBK (Trondheim trekk og brukshundklubb). Advarsel! Løpet er vanedannende, vi har flere kjørere som har vært med i over 10 år.

Løpet går fra Ammarnäs til Vindeln og er på til sammen 400km fordelt på fire dager. Etappene er fra under en mil til den lengste på 25km. Både spann og nordiskkjørere er ønsket. (Ligner litt på St. Olavsloppet, bare at det er med hund :-))

For mer informasjon om draget se nettsidene til løpet. Møt opp Hallemsvollen på første Trøndercupløpet 5/1 her blir Vindelälvsdraget tema over bålet.

Pål Duvsete er løpsgeneral og har stålkontroll på alt det tekniske rundt løpet og det haster litt med bestilling av overnatting på godplassene.

Kontaktperson: Pål Duvsete 971 94 848 eller Kristian Julien 922 60 122 hvis du har spørsmål angående det å stille med slede.